DENİZLİ / PAMUKKALE - BAĞBAŞI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Ekm

Velilerimizin de katıldığı  5. sınıf öğrencilerimizle kahvaltı etkinliği yaptık.

Mevlid-İ Nebi Haftası Kutlama Programı Gerçekleştirildi

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Mevlid-i Nebi Programı gerçekleştirildi.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu MEVLİD-İ NEBİ kutlama programı gerçekleştirildi.

Programımız Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Sonrasında Okul Müsürümüz Hüsrev ODABAŞI bir konuşma yaptı. Şiir Dinletisi ve Orotoryum ile devam eden program Ödüllü Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ile sona erdi.

Eyl

MANİSA BÖLGE GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ MADALYA KAZANDI.

Eyl

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Programı 5.sınıf öğrencilerimize Türkiye deki proje kapsamında bulunan tüm okullarla ortak olarak ingilizce hazırbulunuşluk denemesi uygulamasını yaptık.

Oku-Yorum okuma kültürünün geliştirilmesi projesi başarıyla tamamlandı.